Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
'Nieuwe Fisker Karma nauwelijks anders'

'Nieuwe Fisker Karma nauwelijks anders'
Fisker Automotive wil de Karma volgend jaar herintroduceren, maar heeft de luxe-hybride daarvoor nauwelijks aangepast. Dat melden anonieme bronnen aan persbureau Reuters.

Lees meer »

Gereden: Peugeot 508

Gereden: Peugeot 508
Peugeot heeft de 508 gefacelift, kunnen de Fransen hiermee Ford en Volkswagen met hun nieuwe Mondeo en Passat een weerwoord geven?

Lees meer »

Meer Duitsers rijden te snel

Meer Duitsers rijden te snel
De Duitse politie heeft na een landelijke megaflitscontrole meer automobilisten bekeurd dan vorig jaar het geval was. 93.000 chauffeurs gingen op de bon, tegen 83.000 vorig jaar bij een soortgelijke politieactie. De controles werden vrijdagochtend na 24 uur beëindigd. Meer dan 13.000 agenten controleerden op 7500 plaatsen de snelheid. In alle 16 deelstaten werd gecontroleerd.

Lees meer »