Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Ook Russen kiezen massaal voor automaat

Ook Russen kiezen massaal voor automaat
Wie dacht dat alleen Noord-Amerikanen het schakelen liever aan de auto uitbesteden, heeft het mis. Ook in Rusland kiest men en masse voor een auto met een automatische transmissie.

Lees meer »

Gereden: Ford Transit Courier 1.0 Ecoboost Trend

Gereden: Ford Transit Courier 1.0 Ecoboost Trend
De nieuwe Ford Transit Courier is in de benzine-uitvoering precies 1.700 euro goedkoper dan als diesel. Dit betekent dat je zonder moeizaam onderhandelen met 15 % korting bij de dealer wegrijdt. Maar moet je dat nu echt willen, een bestelauto die benzine blieft?

Lees meer »

AutoWeekend Top-10: waar komt-ie vandaan?

AutoWeekend Top-10: waar komt-ie vandaan?
Zaterdag, lijstjesdag. Elk weekend behandelen we een top-10, van goedlopende modellen tot de meest gewilde kleuren. Kortom: alles uit de autowereld samengevat in een lijstje. Deze week: de landen waar de meeste auto's worden geboren.

Lees meer »