Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Productieversie Citroën C-XR duikt op

Productieversie Citroën C-XR duikt op
In april presenteerde Citroën in Peking de C-XR, een voorproefje op een compacte cross-over voor de Chinese markt. Vandaag zien we hem in productiejas.

Lees meer »

Akkoord over tijdelijk privégebruik deelauto's

Akkoord over tijdelijk privégebruik deelauto's
Goed nieuws voor wie wel eens een poolauto privé wil gebruiken: de Belastingdienst en de Vereniging voor Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) hebben een akkoord gesloten dat dit zonder het betalen van bijtelling mogelijk maakt.

Lees meer »

Terugroepacties GM: hoe zat het ook alweer?

Terugroepacties GM: hoe zat het ook alweer?
Wie de ontwikkelingen in autoland een beetje heeft gevolgd het afgelopen halfjaar, is regelmatig de naam van General Motors tegengekomen in combinatie met enorme terugroepacties. Maar waar gaat het nu eigenlijk allemaal over? Een reconstructie.

Lees meer »