Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Nissan prijst Pulsar

Nissan prijst Pulsar
Nissan beloofde bij z'n West-Europese terugkeer naar het C-segment 'competitieve prijzen' voor de Pulsar en nu kunnen we eindelijk bekijken of het merk woord heeft gehouden.

Lees meer »

Mercedes prijst S 500 Plug-in met 14% bijtelling

Mercedes prijst S 500 Plug-in met 14% bijtelling
Wie een Duitse limousine met 14 procent bijtelling wil rijden, is niet meer automatisch veroordeeld tot een Porsche Panamera S E-Hybrid. Mercedes-Benz heeft nu namelijk de S 500 Plug-in Hybrid aan de prijslijst toegevoegd.

Lees meer »

Productieversie SsangYong XLV in 2015

Productieversie SsangYong XLV in 2015
In maart zagen we hoe SsangYong met de XLV Concept een voorproefje gaf van een nieuwe cross-over. De Maleise media schijven dat we hem volgend jaar op het asfalt mogen verwelkomen.

Lees meer »