Topslide 1 Topslide 2
''AUTOSERVICE TOTAAL VAN DOMPZELAAR'' OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Bij "Autoservice Totaal Van Dompzelaar" is het onderhoud en reparatie van u auto in vertrouwde handen.Wij zijn partner geworden van "Autoservice Totaal"en dat betekent kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen.Dus voor reparatie / onderhoud/Apk komt u naar Autobedrijf Van Dompzelaar.

Binnenkort is onze gehele nieuwe website te zien

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Trion Nemesis lust LaFerrari rauw met 2.000 pk

Trion Nemesis lust LaFerrari rauw met 2.000 pk
En jawel, er is weer eens een klein bedrijfje dat claimt de ultieme Veyron- en LaFerrari-killer in huis te hebben. Ditmaal is het Trion dat met de Nemesis een David-versus-Goliath-strijd wil voeren.

Lees meer »

Spa bestrijdt Infiniti's Eau Rouge naamgebruik

Spa bestrijdt Infiniti's Eau Rouge naamgebruik
Eind vorig jaar doopte Infiniti de afgetrainde conceptversie van de Q50 Eau Rouge. De vernoeming naar één van de meest legendarische bochten van het Spa-Francorchamps circuit blijkt nu echter wat gevoelig te liggen.

Lees meer »

Ford-stoel herkent hartaanval

Ford-stoel herkent hartaanval
Massagestoelen en verwarmde stoelen kennen we inmiddels wel. De technologie staat niet stil, en dat bewijst Ford met een autostoel die hartaanvallen herkent.

Lees meer »