Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Euro NCAP: vier sterren voor Citroën C4 Cactus

Euro NCAP: vier sterren voor Citroën C4 Cactus
Euro NCAP heeft de Citroën C4 Cactus, de Nissan X-Trail en de Mercedes-Benz V-klasse getest. De laatste twee haalden vijf sterren, de Cactus moet met vier sterren genoegen nemen.

Lees meer »

Regels voor beginnende automobilisten aangescherpt

Regels voor beginnende automobilisten aangescherpt
Beginnende automobilisten die binnen vijf jaar worden betrapt op gevaarlijk of roekeloos gedrag in het verkeer worden al na twee in plaats van drie strafpunten naar het CBR gestuurd voor een rijvaardigheidsonderzoek.

Lees meer »

Verse Porsche Cayman maakt eerste meters

Verse Porsche Cayman maakt eerste meters
De huidige Porsche Cayman is pas anderhalf jaar op de markt, maar er wordt al hard gewerkt aan een facelift. Vandaag zien we de kleinste Porsche voor het eerst in nieuwe kledij.

Lees meer »