Topslide 1 Topslide 2
''AUTOSERVICE TOTAAL VAN DOMPZELAAR'' OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Bij "Autoservice Totaal Van Dompzelaar" is het onderhoud en reparatie van u auto in vertrouwde handen.Wij zijn partner geworden van "Autoservice Totaal"en dat betekent kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen.Dus voor reparatie / onderhoud/Apk komt u naar Autobedrijf Van Dompzelaar.

Binnenkort is onze gehele nieuwe website te zien

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
500.000e Skoda Octavia van de band gerold

500.000e Skoda Octavia van de band gerold
De slingers kunnen weer afgestoft worden in Tsjechië; Skoda heeft deze week de 500.000e Octavia van de huidige generatie van de band zien lopen. In de fabriek in Mladá Boleslav was een witte Octavia Greenline het feestvarken.

Lees meer »

Gereden: Mercedes Vito 111 CDI

Gereden: Mercedes Vito 111 CDI
In tegenstelling tot de vorige Vito kan Mercedes-Benz het nieuwe model leveren met voorwielaandrijving, in welk geval deze middenklasse bestelwagen leentjebuur speelt bij partner Renault. Want het is hun 1,6-liter dCi 115 uit de Trafic die Mercedes-Benz in de 111CDI heeft gelegd.

Lees meer »

Opper-Tata Nano met 230 pk!

Opper-Tata Nano met 230 pk!
In tuningland is niets veilig, zelfs niet het minuscule Nanootje van Tata. Het kleintje zal zichzelf met 230 pk nauwelijks nog herkennen.

Lees meer »