Topslide 1 Topslide 2
''AUTOSERVICE TOTAAL VAN DOMPZELAAR'' OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Bij "Autoservice Totaal Van Dompzelaar" is het onderhoud en reparatie van u auto in vertrouwde handen.Wij zijn partner geworden van "Autoservice Totaal"en dat betekent kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen.Dus voor reparatie / onderhoud/Apk komt u naar Autobedrijf Van Dompzelaar.

Binnenkort is onze gehele nieuwe website te zien

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
AutoWeekend Top-10: VriMiBolides

AutoWeekend Top-10: VriMiBolides
Zaterdag, lijstjesdag. Elk weekend behandelen we een top-10, van goedlopende modellen tot de meest gewilde kleuren. Kortom: alles uit de autowereld samengevat in een lijstje. Deze week: de tien populairste VriMiBolides!

Lees meer »

Brandschone Toyota FCV maakt rallydebuut

Brandschone Toyota FCV maakt rallydebuut
Nu de hypercars van deze wereld over elektromotoren beschikken, is er op het rallyparcours best plek voor een waterstofauto. Dat moet Toyota hebben gedacht toen ze deze FCV een rallykostuum aantrokken.

Lees meer »

Verstappen foutloos naar tiende tijd

Verstappen foutloos naar tiende tijd
Max Verstappen heeft vrijdag een foutloze vrije training afgewerkt voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De 17-jarige Limburger zette in de 90 minuten durende sessie de tiende tijd neer tussen de grote jongens van de Formule 1. Die positie was beter dan in zijn debuutoptreden 3 weken geleden in het Japanse Suzuka, toen de jongste rijder aller tijden in de koningsklasse in de bolide van Toro Rosso de 12e tijd neerzette.

Lees meer »