Topslide 1 Topslide 2
BOVAG AUTOBEDRIJF VAN DOMPZELAAR OOK VOOR: APK - ONDERHOUD - AIRCOSERVICE - UITLEZEN - ROETMETING - WINTERBANDEN - RUITREPARATIE/VERVANGING

Homepagina

Welkom op de website van Autobedrijf van Dompzelaar voorheen genaamd Bovag Autobedrijf Occasionhal Vianen.
Wij hebben gekozen voor een andere naam om ons bedrijf de uitstraling te geven die hij verdient.
Na 16 jaar geleden gestart te zijn aan de Limiet 7 in Vianen (tegenover de Makro)  met de in en verkoop van occasions zijn wij nu een volwaardig bovag autobedrijf met een zeer ruime werkplaats.

En daar behoort een nieuwe naam bij:
Bovag Autobedrijf van Dompzelaar Vianen.

Het is de bedoeling met het bezoek aan deze website dat u ons bedrijf een beetje leert kennen.
Uiteraard gaat dat het snelst als u, geheel vrijblijvend, onze showroom bezoekt en u onder het genot van een kopje koffie
de voorraad bezichtigt.

Autobedrijf van Dompzelaar voor onderhoud en reparatie van alle merken - Apk keuringen - aircoservice - banden - accu's - uitlaten -  uitlezen - trekhaken.       bel voor een werkplaatsafspraak 0347-370347

Door op de button occasions te klikken kunt u gelijk onze actuele voorraad zien. 
Klikt u op de button showroom dan kunt u een kijkje nemen in onze representatieve showroom, waar de occasions keurig gepoetst staan.

Bekijk onze beoordelingen
RSS Feed Meer nieuws...
Merkel: tol op autobahn komt er

Merkel: tol op autobahn komt er
Angela Merkel heeft het machtswoord gesproken: de tolheffing op Duitse wegen komt er, aldus de bondskanselier maandag na topoverleg van de Duitse christendemocaraten. Die rolden de afgelopen dagen vechtend over straat. De CDU-Bondsdagleden in de aan Nederland grenzenden deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen (NRW) zijn unaniem tegen de plannen van minister Dobrindt (CSU) van Verkeer omdat zij vrezen dat Nederlanders wegblijven uit de Duitse winkels en horeca.

Lees meer »

Ook trajectcontrole in Duitsland

Ook trajectcontrole in Duitsland
Even op de rem trappen voor een snelheidscontrole in de Duitse deelstaat Nedersaksen is binnenkort niet meer voldoende om een boete te ontlopen. Als eerste deelstaat in Duitsland komt er een proef met trajectcontrole. Strenge Duitse wetgeving op het vlak van privacybescherming stonden eerdere proeven in de weg, maar die horde is nu genomen, aldus deelstaatsminister van Verkeer Boris Pistorius op maandag.

Lees meer »

Meer files in augustus door plensbuien

Meer files in augustus door plensbuien
Automobilisten stonden dankzij de forse buien in augustus meer en langer in de file dan in augustus 2013. Volgens de ANWB is de zogenoemde filezwaarte in de afgelopen maand 15 procent hoger dan vorig jaar, zo liet de bond maandag weten.

Lees meer »